Spiseforstyrrelse

Okei, jeg har fått en del mld. osv om at jeg har det. Sååå jeg har ikke det. Jeg snakket med venninna mi, og hun sier at jeg ikke har det. Og at hun skulle gjøre akkuratt det samme som meg, altså begynne å trene og spise en gang for dagen og 1 gang i uken eller noe så skulle vi ikke spise i det hele tatt, kun drikke skummet melk. 

Men du/dere er ikke den eneste som sier at jeg har det, men en kompis av meg og. Typisk gutter, å tenne på jenter som spiser. Aner ikke hvorfor, sikkert fordi gutter hater jenter som slanker seg, bryr seg om utseende og kropp osv 
Gutter like "naturlig skjønnhet" Det er bare noe tull! Har du noen gang sett en digg gutt, med en feit jente med fullt av kviser ikke bruker sminke, og for å si det rett ut så ser hun helt jævelig ut..nei man ser ikke sånt. Isåfall så er gutten blind.  
Uansett jeg trenger ikke hjelp eller noe sånt. Dere kan si hva dere vil, jeg har ingenting imot det. Liker at dere er ærlige. Så kommer ikke til å slette eller bli sur hvis dere kommenterer drit. Fordi når man blogger så må man tåle kritikk sånn er det med den saken.

Jeg syns selv at jeg ikke har noe spiseforstyrrelse, og det sier venninna mi og. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

iusedtobefat55

iusedtobefat55

99, Engerdal

Kategorier

Arkiv

hits