Matlogg:

Frokost: Ingenting
Lunsj: Ingenting
Middag : en baguette, med ingenting på
Kvelds: ingenting

Drikke : 1 litago 

6 kommentarer

16.jan.2012 kl.22:01

Dette er ikke noe matlogg! Dette er en person som lider av alvorlig spiseforstyrrelse. Søk profesjonell hjelp, og la være å legge ut på blogg. Spiser du ingenting, så er det ingenting å skrive om heller! Bloggene flommer over av folk som skriver om at de spiser"ingenting" - det fins massevis at jenter som har behov for å fortelle at de ikke spiser noe, men vi andre har ikke det samme behovet for å lese om disse sultekurene.
Kjære deg :) Om du skal ned i vekt på en sunn måte så vil jeg ikke anbefale deg å spise så lite. Har selv gjort lignende før når jeg var yngre og det er det dummeste jeg har gjort. Man ødelegger forbrenningen helt og du kommer til å slite mer med vekt senere da. Selv har jeg gått ned 17 kg nå ved å legge om til et kosthold som passer for meg og min kropp. Og de 17 kg har vært med nesten 0 trening. Nå har jeg kun noen få kg igjen og skal fortsette med dette kostholdet + begynne å trene litt. Lykke til med vektnedgang, men pass på kroppen. Med så lite mat går kroppen i sparebluss. Og det er ikke bra.

iusedtobefat55

17.jan.2012 kl.06:20

¢¾Charlotte: Hmm, okei :) Men det er ikke det at jeg "sulter" megselv. Det er på en måte det at jeg er ikke sulten. Også hvis maten som mamma lager, eller hvis det ikke er noe i kjøleskapet som jeg vil ha. Så spiser jeg ikke...

iusedtobefat55

17.jan.2012 kl.06:22

Anonym: eh jo? når jeg skriver om hva jeg har spist så er jo det teknisk sett en matblogg i noen av innleggene...men jeg trenger ikke noe profesjonell hjelp. ;) Og hvis jeg har lyst til å bli undervektig, så gjør ikke jeg det for å få oppmersomhet, men jeg gjør det fordi jeg syns det er fint. :)

maria

17.jan.2012 kl.20:38

må bare si det at jeg synes du er JÆVLIG smart:)

ingen som har sagt at du gjorde det for oppmerksomhet. men FAEN så dum du er. du er syk. og om du ikke er sulten så er det noe du innbiller deg, nettopp fordi du er syk og har spiseforstyrrelser:)

iusedtobefat55

17.jan.2012 kl.20:45

maria: Jeg har jo ikke spiseforstyrrelser da... :)

Skriv en ny kommentar

iusedtobefat55

iusedtobefat55

99, Engerdal

Kategorier

Arkiv

hits