Jeg gruer meg til å spise...

Off, snart skal jeg spise..og det er liksom mye! Men jeg pleier vanligvis å spise en taco..og det holder for en hel  dag Der er liksom mer enn nok! Og i tilegg så må jeg drikke brus og junk..sånn kake snop osv. Så jeg må jogge ekstremt mye imorgen. minst en og en halv time. Det er jeg nødt til. Også skal jeg prøve å ikke spise noenting imorgen, kun drikke melk, men den må være skummelt. Liker skummelt melk best. 
Uansett, jeg gruer meg sykt til å spise, jeg føler meg liksom tom, har ikke ord. Det er liksom helt stille. Jeg vil egentlig ikke spise. Så jeg tror jeg skal begynne med å spise anhver dag. Og det er ingenting som frister, brød smaker drit.pålegg smaker drit, alt smaker drit no, har ikke lyst på en ting. Dessuten så har jeg ett "fett" problem. Jeg syns alle er feit. De som har anorexia jeg syns de er fin, de har en døds fin kropp. Og det er det som er målet mitt, jeg vil veie maks 45kg, og til og med det syns jeg er mye, selvom jeg er 160cm høy.  Det å spise er som å si at de har lyst til å bli feit. Jeg har blitt helt hekta på å trene, etter tirsdagens trening. Jeg vet at det er bare 2 dager siden, men alikavel.
Gleder meg til imorgen fordi da trenger jeg ikke å spise, det skal bli ganske godt. Fordi idag vil jeg spise mye at det holder sikkert til lørdags kveld eller søndag. Er ikke helt sikker men vi får se. :)

  


Sånn kropp har jeg lyst på :) Syns det er døds fint :)
men hade :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

iusedtobefat55

iusedtobefat55

99, Engerdal

Kategorier

Arkiv

hits