JEG HAR GÅTT NED 2KG!!

Ååååå, jeg er så glad. Jeg som trodde jeg hadde enten stabil vekt, eller at jeg hadde gått opp, men så var det omvendt.Jeg har jo egentlig ikke gjort noenting. Jeg trente styrketrening igår i en time. Og idag har jeg trent i 30min.
på denne greien her, vet ikke hva den heter :

 
(bildet er hentet ifra google)

Selvom jeg har gått ned 2kg, så føler jeg at jeg må trene enda mer. Det er på en måte en motivasjon som gjør at jeg vil trene enda mer. Selv jeg syns 2kg virker som 10g. så er det bedre enn ingenting.
jeg kan jo begynne med å skrive logg om hva jeg spiser for hver dag.
Og nå, herregud hvor gangsperr jeg har. Jeg har jo gangssperr fra i går, også trente jeg en halvtime på den greien over der, i begynnelsen var det lett, det var det egentlig nesten hele veien helt til de siste 5min. Keg kunne ha trent mer, men jeg MÅ se Hotel Cæsar.  Det var helt innforjævelig når jeg gikk av og bort til sofaen. Det var faktisk då jeg skjente det, at gangsperren bare kom. Jeg har gangsperr i rævballene, lårene, magen og armene. Men det er jo bare positivt. off, jaja imorgen får jeg ta meg en joggetur, hvis jeg har tid. Mamma har nemmelig bursdag imorgen.
så ja. Jeg vet ikke når gjestene kommer, og når de går men jeg får se. 15min er bedre enn ingenting. Dessuten får jeg en avslappene deilig følelse når jeg er ferdig med treningen.

hadi :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

iusedtobefat55

iusedtobefat55

99, Engerdal

Kategorier

Arkiv

hits