2 dager igjen til de åpner...

Hei! :)

Nå er det bare to dager igjen til alvoret begynner, gruer meg egentlig.
Jeg har jo ikke kondis i det hele tatt, også syns jeg det er flaut å trene offentlig, men hvis man skal trene hjemme så blie det på en måte "jeg gidd ikke, gjør det senere" så bli det alltid forseint. Derfor melder jeg meg heller inn, slik at hvis jeg ikke trener så taper jeg penger (300kr i mnd = 3600 på ett år) Og det er ganske så mye penger. Det vil være ekstra hardt i begynelsen, fordi jeg er ikke vant til det, og jeg vil mest sannsynligvis tenke "åååh, jeg orker ikke mer, vil ikke" men der er bare der og da. Tenk deg etter det har gått 6 mnd, og du ikke har giddet og fullføre det du har ønsket deg, så vil du angre på det. Nå bruker jo man en del klær på seg. Jeg bruker tights og jeans.
Og til sommeren bruker man jo sommerkjole, shorts, singlet, bikini osv. 
Tenk alle de pene jentene med fin kropp, alle guttene vil se på de og snakke "digg" om dem, mens de som er feit de blir på en måte ledd av. (slik jeg føler det)  

Jeg har selvtillit, jeg ser ikke ned i bakken når jeg går. Jeg er ikke aleine i friminuttene. Jeg har faktisk mange venner, og vi koser oss. De fleste sier at jeg er dønn lik (ikke utsende) Snooki, men hun er jo forbildet mitt (:
Jeg bruker en god del sminke. bruker ca 1400kr på klær,sminke,hår, negler og tanning (kommer ikke på mer)  Så hvis jeg ikke hadde sagt at jeg var feit. Ville nok de fleste trodd at jeg var en bimbo som puler alle. 
 men jeg legger meg nå, natta :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

iusedtobefat55

iusedtobefat55

99, Engerdal

Kategorier

Arkiv

hits